DET GÅR KNAPPT ATT FINNA ORD

2020-08-19 | Övrigt

Tre hästar till start, i de största loppen på Solvalla och det slutade med seger i samtliga.

Det är klart att stallet haft enormt fina tävlingsdagar att se tillbaka på rent historiskt, men frågan är om det går att toppa onsdagens tävlingskväll på Solvalla, där tre storlopp hemfördes.

Conrads Rödluva (e. S.J.’s Caviar) inledde med att vinna Europeiskt mästerskap för ston efter att ha hittat till ledningen efter 500 meter. 1.11,0a/2.140 meter stannade klockan på och det är Ninni Gardelin som sköter.

Missle Hill (e. Muscle Hill) hamnade illa till i Jubileumspokalen från spår sju bakom bilen, men det blev också våldsam körning i täten, vilket gynnade den starkt spurtande Missle Hill. Stoletheshow höll rent otroligt bra i ledningen efter 1.08,7 första kilometern, men Missle Hills spurt var för stark och femåringen kom hem på 1.10,2a/2.140 meter. Ellinor Wennebring heter skötaren.

Och så stundade Big Noon-Pokalen där fyraåringar började 20 meter bakom treåringarna och där Golden Tricks (e. Trixton) var ensamt sto på 20-fållan. Från position långt bak i fältet spurtade stoet våldsamt till seger på svenska rekordet 1.10,7/1.660 meter. Michaela Magnusson jublade stort, hon sköter nämligen.

Conrads Rödluva (öppnas i nytt fönster)

Missle Hill (öppnas i nytt fönster)

Golden Tricks (öppnas i nytt fönster)