Detta har hänt

2018-09-07 | Nyheter

Det har hänt saker.
Skribenten på denna sida verkar ha enorma förmåner då hen inte uppdaterat sidan sedan den 30 juli, vilket tyder på ovanligt lång semester och det är som det är med den saken. Eller så finns andra anledningar till den slappa inställningen till att hålla webbsidan igång och vi lämnar den saken och berättar istället vad som hänt sedan senast.

Propulsion (Muscle Hill) har gjort två starter, i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro den 31 juli, samt i Åby Stora Pris på Åby den 11 augusti. Det blev seger i båda loppen och sammanlagt tre miljoner kronor inkört.

Sorbet (Super Photo Kosmos) vann på Mantorp den 1 augusti och tjänade 75.000 kronor och Son Of God (Pastor Stephen) slog till i ett 30.000-kronorslopp på Romme samma dag som Åby Stora Pris avgjordes.

Son Of God blev också stallets näste vinnare då han överraskande slog till ett uttagningslopp till Derbyt, med 200.000 kronor i förstapris. I Derbyt blev det sedan en mersmakande tredjeplats värd en miljon kronor. Snyggt!

Nutid: Perfect Spirit (Andover Hall) vann Fyraåringsstjärnan i Gävle på 1.10,7a/1.640 meter och tjänade 150.000 kronor under torsdagskvällen.

Ellinor Wennebring sköter Propulsion och Sorbet, Pär Pergenius passar Perfect Spirit och Jenny Sundin tar hand om Derbytrean Son Of God.