Ett fantastiskt år!

2018-12-30 | Nyheter

Tävlingsåret 2018 är över för Stall Zet och vi ser tillbaka på en enastående säsong.
Totalt har Daniel Redéns hästar sprungit in 43.343.660 kronor, vilket är smått ofattbart med endast 501 gjorda starter. Storloppssegrarna har varit många och guldklimparna och de ljuva minnena många. Propulsions starka säsong med nästan elva miljoner kronor insprunget är förstås något alldeles extra, men den enskilt största segern tog Conrads Rödluva i Svenskt Travoaks på Solvalla i september.

Personalens betydelse för att rörelsen ska rulla går inte att nog belysa. Stall Zet har begåvats med en armé av människor och personligheter som gör sitt för att hålla Brixton Medical AB på rätt spår hela tiden. Det är vi tacksamma för och utan ett fungerande team hade Stall Zet inte uppnått årets otroliga siffror.

Tyvärr måste vi meddela att Propulsion (som trendade rejält på sociala medier under lördagen) står med feber hemma på Furuby idag, söndag. Hur det blir med satsningen mot Prix d’Amérique är omöjligt att svara på. Huvudsaken är att hästen blir frisk. Det finns inga svar idag.

Vi laddar och kämpar för nya utmaningar 2019 och passar på att hälsa alla travfans Gott Slut på 2018 och ett Gott Nytt År.