Ett stolt team…

2016-03-25 | Nyheter

Hela stall Zet, med Daniel Redén som ansvarig tränare, är ett stolt gäng denna fredag. Efter Trinity Zets vinst i Folke Hjalmarssons Minneslopp följde Propulsion upp med seger i Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal.
Propulsion tvingades, precis som Trinity Zet, springa i dödsspositionen, men det var inget som bekymrade den femårige Muscle Hill-sonen.

Ledande Je t’Aime Express låg på en aning i ledningen och höll farten jättebra hela vägen in i mål, men Propulsion bet sig allt närmare på upploppet och när Örjan Kihlström mitt på upploppet drog av huvan och urryckarna tog Propulsion i rejält. Femåringen tog sig säkert förbi Peter Untersteiners häst och vann på 1.11,2a/1.640 meter. Han fick 250.000 kronor för insatsen.

Fire To The Rain hängde med i rygg på Propulsion och hade efter uppehåll styrka att knipa tredjeplatsen. Martiniwithmuscle avslutade fint i de bakre regionerna och visade form utan att få med sig pengar hem.

Propulsion tog fjärde raka segern på svenska mark och det är knappast någon hemlighet att Daniel har höga tankar om hästen.

Vi passar på att tacka för fin travsport på Färjestad.