Fyra torsdagssegrar

2019-06-27 | Nyheter

Conrads Rödluva (S.J.s Caviar) gjorde ingen besviken i uttagningslopp till Breeders Crown i Rättvik i lördags och framgångarna har fortsatt efteråt.
Isabell Eriksson sköter Conrads Rödluva som från positionen andra ytter avgjorde i läcker stil i Rättvik. Det rätta trycket var tillbaka i fuxan och det är vi glada för.

På Solvalla i tisdags visade Don’t Mind Me (Andover Hall) upp sig från sin bästa sida när han vann ett sprinterlopp från ledningen på 1.10,5. Carolina Persson sköter den gemytlige hingsten.

Sedan var det en lunchtur till Örebro som gällde under torsdagen. Där började Chapter N.Deo (Chapter Seven) med att vinna från dödens i händerna på Kim Eriksson, trots en inledande kilometer på 1.11,9. Stoet landade till slut på 1.13,1a/2.140 meter och Michaela Magnusson heter skötaren.

Samma Michaela selade sedan ut Alaska Kronos (Trixton) från spår tolv i stoets debut. Carl Johan Jepson är ingen bluff från start. Mellan hästar hittade ekipaget tidigt till ledningen och Alaska Kronos såg helt okörd ut vid passering av målsnöret. Spännande framtid väntar där.

Sedan fick det vara nog med Magnusson-segrar. Istället plockade Isabell Erikssons Patricks Princess (Father Patrick) åter fram startsnabbheten och kom till tät i ett treåringslopp. Jepson i jollen gjorde inga misstag och seger nummer tre var ett faktum i Örebro.

Och så tog vi även en tur till Gävle på kvällen där Victoria Sakariasson höll ställningarna med tre utselningar. Debuterande Lady Rise (Father Patrick) löste uppgiften från bakspår på bästa sätt för Daniel Olsson och därmed noterade stallet en fyrling denna torsdag.

Snyggt jobbat!