Hästarna är starka

2020-06-18 | Nyheter

Livet går som bekant vidare och stallets hästar visar verkligen toppform under juni månad.
Rose Run Sydney (Triumphant Caviar) åkte till Östersund den 5 juni och Sandra Eriksson fick stifta bekantskap med den flyfotade damen från USA. Och Rose Run Sydney kunde ta första segern på svensk mark, från dödens, på 1.11,9a/1.640 meter.

Det är Ninni Gardelin som sköter stoet.

Den 7 juni åkte vi till Axevalla där Maxus (Muscle Hill) åter visade sitt fina kunnande när han vann på 1.13,0a/2.140 meter.

Det är Ninni Gardelin som sköter Maxus.

Färjestad fick besök av stallet dagen efter och där slog fyraårige Dwayne Zet (Muscle Massive) till i ett fyraåringslopp med 100.000 kronor till vinnaren. Dwayne spårade runt om och vann på 1.13,5/2.140 meter.

Det är Ninni Gardelin som sköter Dwayne Zet.

Efter en dryg veckas paus från tävlandet var vi igång igen på Solvalla under onsdagskvällen och som storfavorit infriade Conrads Rödluva (S.J.’s Caviar) förväntningarna från ledningen. Hon kom hem på 1.13,4a/2.140 meter.

Det är Ninni Gardelin som sköter Rödluva.

Och så tog treårige Mister Hercules (Trixton) tredje raka segern i imponerande stil. Hercules kom tidigt till ledningen och via snabbt slutvarv landade han på 1.13,2a/2.140 meter.

Det är Ninni Gardelin som sköter hingsten.

Och som grädde på moset under kvällen så var Don Fanucci Zet (Hard Livin) omutlig i Prix Readly Express med 400.000 kronor till vinnaren för fyraåriga hästar. Don Fanucci Zet blåste till tät och när slutvarvet gick i 1.09,5-fart kunde motståndarna inte utmana sista biten. En fantastisk häst fick vinna storlopp och det var härligt.

Victoria Sakariasson tar hand om Hard Livin-sonen till vardags och när hon var på semester fick sommarvikarien Kajsa Åström sela ut vinnaren på Solvalla.

Länk