Missle tog guld

2021-09-20 | Övrigt

Missle Hill (Muscle Hill) övertygade när han i lördags slog till med dödensseger i Färjestads guldlopp inom V75. Missle såg ut att vara på bettet på riktigt hela vägen och segern blev säker på 1.11-tid över full distans. Ellinor Wennebring sköter sexåringen.

Och så är Otto från Östersund den ende som gissat rätt på första V75-vinnaren från Daniel Redéns träningsstall där Redén själv satt i sulkyn. Q.Forty Five ska rätt svar vara och Otto kunde det. Eller egentligen kunde han inte, för han erkände rätt och slätt att han gissade på Q.

Ny tävling. Daniel hade tidigare svart och grå körsvensdress, men i slutet av 2000-talet bestämde han sig för att byta färger och när den nya dressen skulle konstrueras kopierade han (i de första versionerna) en amerikansk toppkusks mönster till hundra procent, inklusive mönster på ärmar och allt. Vem är kusken som Daniel ”snodde” dressen från? Och för att förenkla så handlar det inte om Tim Tetrick, John Campbell eller någon med brunt i dressen. Färgerna är alltså inte samma, utan mönstret. Den som först skickar in rätt svar får pris med posten.

hedlund@stallzet.se tar emot svaren.

Hörs!

//Thed