Påsktriumfer 2022

2022-04-18 | Övrigt

Det började med att Honey Mearas (Readly Express) årsdebuterade på ruskigt imponerande vis under Färjestads tävlingar på Långfredagen. Från bakspår fick det nu femåriga stoet ingen lätt väg fram till positionen utvändigt ledaren, men väl där var hon som oftast tuffast sista biten, även om hon tappade travet en bit i utgången av slutsvängen.

Ninni Gardelin har bra snurr på hästarna och hon sköter Honey Mearas. Hon passar även Born Unicorn (Raja Mirchi) som också han avgjorde ett uttagningslopp till Paralympiatravet från dödens för Björn Goop. Det var i Dalarna, på Romme den drabbningen utspelade sig och Born Unicorn imponerade stort då han var i princip okörd vid målgång.

Det blev en pinne till under V75-tävlingarna. Epimetheus (Hard Livin) vann från…(trumvirvel)…dödens och detta efter en dryg resa i tredjespår fram till den positionen. Epimetheus gjorde loppet själv och visade fin form då han spatserade undan till säker vinst, till skötaren Ellinor Wennebrings glädje. En topphelg för stallet.