Sent, men ändå…

2020-03-18 | Nyheter

Stallet har försökt trampa igång så smått säsongen 2020 och det är väl lika bra att säga som det ä: det är en omtumlande inledning av året.
Coronaviruset tar på något sätt udden ur det mesta som annars känns vardagligt och det är väl antagligen så vi människor reagerar på det okända.

Stall Zet vill här och nu önska alla drabbade av viruset snabbt tillfrisknande och även råda travmänniskor världen över att ta det försiktigt i livet. Sådana här situationer blottar vår sårbarhet som art och tänk på hur bra vi har det med våra hästar och vår otroligt fina travsport.

Det har ramlat in några segrar i årets inledning. Coogan var först ut på Solvalla den 4 mars när han vann på 1.15,4a/2.640 meter. Ninni Gardelin sköter.

Sedan var det Romme och Valley Brodde (Ellinor Wennebring) och Alert Kronos (Pär Pergenius) tur att fylla på med ettor till stallet två dagar senare.

Mr Alabama (e. Father Patrick) vann på Solvalla onsdagen den 11 mars och det här var Synne Nordangers första skötarseger sedan hon kom till Stall Zet.

Under tisdagskvällen (igår) tog fyraårige Don Fanucci Zet femte segern i sjunde starten i ett lopp över 2.640 meter och det är Victoria Sakariasson som tar hand om den lovande Hard Livin-sonen.

Nu, nya tag och förhoppningsvis nya race.