Stallet ångar vidare

2014-04-12 | Nyheter

I onsdags på Solvalla återkom Hard Livin efter en del sjukdomsbesvär, han svarade för en bra insats bakom Panne de Moteur och slutade tvåa på 11,0!

Örebro i torsdags visade Quangaroo Zet förbättrade takter som fastlås och ser ut att vara på väg in i form. Regent Zet infriade favoritförväntningarna när han lekte hem sitt lopp efter tidig ledning, segertiden blev fina 15,6/2140v

Bollnäs fredag blev en bra utflykt för stallet, 4 hästar med och tre vann! Ruby var först ut och svarade för en fin sverigedebut, efter ett lopp mestadels utvändigt ledaren så avgjorde hon lätt och sgertiden 16,4/2140a. Miss Sue V., kördes till ledning och blev alldeles för het på kuppen, hon fick lite mjölksyra sista 50metrarna och höll godkänt till ett tredjepris. Rascal Zet börjar hitta tillbaka till formen, han vann lätt efter en tidig ledning. segertiden 15,7/2140v. Confectioiner avslutade kvällen för vår del genom att spåra runt om och vann säkert även om det såg segt ut in på upploppet, han lurades lite,gick ifrån den sista biten och det var hans fjärde raka seger! 15,1/2140a blev tiden.