Succé för Succession

2021-06-23 | Nyheter

Det blev en dubbelseger på Solvalla under tisdagskvällen och bättre kunde det knappast bli. Diana Zet (Hard Livin) löste uppgiften på snyggt sätt (Under 1.10 sista varvet från ledningen) då hon landade på 1.12,2a/2.140 meter vid årets andra triumf. Jenny Sundin passar stoet.

Treåriga Succession (Father Patrick) visade god startsnabbhet i debuten och spårade runt om för Kihlström. Stoet gjorde en rejäl insats och hon blir spännande att följa senare under säsongen. Caroline Närström heter skötaren.

Som en teaser ska också sägas att nästa avsnitt (det var långt mellan gångerna) av ”I huvudet på…” kommer, högst troligt i slutet av denna vecka. Att det har tagit tid mellan avsnitten finns det förklaringar till. Sven Melander, som var den senaste att intervjuas i serien, skickade vidare pinnen till en mycket intressant person inom travsporten, men av olika anledningar var denne person tvungen att tacka nej till medverkan. Vi hoppas att denne man, för det handlar om en man, återkommer när tillfället ges. Hur som helst, det blir ett nytt avsnitt inom kort.

Franklin Zet (Father Patrick) och Illfindmywayhome (Chocolatier) vann på Solvalla den 11 juni och det är Jenny Sundin respektive Synne Nybö Nordanger som sköter hästarna. Därefter har även Glamorous Rain (Muscle Hill) imponerat från dödens på Solvalla den 16 juni. Sundin med förnamn Jenny sköter henne och det verkar som att hennes ston är i riktigt gott slag för tillfället. Born Unicorn (Raja Mirchi) var fullkomligt lysande vid silverdivisionseger från dödens på Solvalla samma kväll och där sköter Ninni Gardelin i vardagssysslorna.

Nästa anhalt är Rättvik under midsommardagen och där är vi tyvärr bortlottade med i princip samtliga startande. Men vi försöker ha roligt ändå och njuter av fin sport då, nu och senare.

//Thed