Summering Harrisburgh.

2011-11-17 | Nyheter

En vecka av både nöje och hårt arbete resulterade i att vi fick med oss 7st hästar hem.

Miss Sue V, sto 3år: Det här är en läcker travare som gjort det riktigt bra i sina lopp,(lite sliten nu i slutet av säsongen). tjänat runt 2miljoner och sprungit 10,7. Jag hoppas och tror att med vår träning hon ska höja sig ett snäpp och då bör hon duga gott även här i Sverige

Only in it´s class, hingst 3år: Only har en bra teknik och riktigt fina farter i sig, men har tydligen inte varit så lätt att hålla fräsch, men om han får lite tid så kanske det blir bra (kastrera?) Han har vunnit på en 11 tid och har bara futtiga 80tusen på kontot! Det kan bli vad som helst av honom, men auktionens näst snyggaste häst var det utan tvekan! Snyggast var så klart Miss Sue V!

1åringar:

Windy Ways, sto 1år: Vilken läckerbit!!!!! Hon är som en tavla snygg bra exteriör, tror hon har ganska lätt för sig då mamman (Southwind Flanders) var en grym tävlingshäst och redan lämnat en World record i aveln! Tror det här kan vara en häst som kan komma att åka tillbaka för att tävla i Staterna, det är mitt mål!!

Confectioner, hingst 1år: En stor svart snygg hingst som har bra men gammal stam. Min tanke är att han är lite senare i utvecklingen än Windy, men bör passa Sverige bra!

Own It, hingst 1år: Ett riktigt experiment från Winback Farm! Han är efter Angus Hall och har Conway Hall som morfar (helbror till Angus) 75% i inavelskvot!! Det kan bli vad som helst, men skulle det slå rätt så….??