Toppdag i Sundsvall

2020-08-29 | Övrigt

Det blev rätt bra idag i Sundsvall. Lipstick Tooma (e. S.J.’s Caviar) fortsätter att övertyga och dödensvinsten på 1.12,9/2.140 meter var ingen bluffvariant. 200.000 kronor var segern värd och Mats E Djuse styrde stoet till seger i Lars Lindbergs Minne. Caroline Närström sköter femåringen som verkligen vill vinna.

Sorbet får också han plus i kanten för andraplatsen i Sundsvall Open Trot. Det gick helt enkelt inte att slå en alldeles för bra Milligan’s School och andraplatsen värd 400.000 kronor får ses som en halv seger.

Stallet har varit igång rätt mycket i sommar och personalen sliter hårt med resor och tidiga morgnar, vilket inte är något nytt i den här branschen, men just därför är det så otroligt roligt när hästarna fungerar så bra (även om det viskas om rejält formtapp hos Redén efter att fyra 12-för-tio-favoriter bränt i veckan, typ) och samtliga som jobbar med våra hästar ska känna sig delaktiga i alla fina framgångar vi får uppleva. När en häst vinner har alla dragit ett strå till stacken, så enkelt är det.

Nya race, nya möjligheter väntar. Tack för i kväll.

The