Vilken helg för stallet!

2013-07-28 | Nyheter

Det började i Fredags på Romme, Windy ways glänste rejält vid sin första seger. Hon snabbstartade till ledningen,sen var det lugna gatan efter ett snabbt slutvarv! 16,8/2140a blev segertiden. Call Me Keeper tog sin femte raka seger och gör allt rätt än så länge.. Trots ett lopp utvändigt ledaren så avgjorde han i sista steget på mycket fina 14,1/2140a! Örebro samma dag gjorde Kentucky Love en lill comeback som slutade med seger och han kommer bli vassare med loppet och vi siktar mot V75. Medowlands: Father Patrick som vi deläger avgjorde även han i sista steget i ett Peter Haughton försök, segertiden skrevs till mycket vassa 10,7! 2år är han…

Lördag:

Hagmyren V75. Molle C.D börjar visa det han är kapabel till, han har inte varit nära botten än och det är en häst jag hoppas väldigt mycket på framöver… 12,4/2140a utvändigt ledaren och opressad säger en del om han, fortsättning följer.. Ybanos svarade för ett bra lopp och det gick inte och köra för fullt med honom,annars hade han blivit segerfarlig, 3a på11,8/1640a utvändigt ledaren är starka papper.
Hard Livin svarade för en stark spurt och inkom som 6a men blev lite tempotorsk.. 11,2 blev hans sluttid.

The Medows: Sunfire Blue Chip som vi deläger vann Adios Pace och segern blev säker och den samlade prissumman var 450 tusen$!!