Vilket intresse!

2020-10-15 | Övrigt

Det har varit bra tryck i mailkorgen efter Daniel inlägg på Instagram, där man erbjuds att besöka Furuby och Stall Zet under en dag, och det är i princip omöjligt att inte försöka lösa situationen för alla som visat intresse.
Det här är ingen redovisning av vilka/vem som får komma på besök, utan det vi konstaterat är att vi lär behöva dela upp det hela under flera dagar, så att så många som möjligt får komma ut på landet en dag.

Det är klart att vi alla saknar den sociala biten travsporten ger och det läskiga i allt som nu sker med Covid-19-situationen är att man nästan glömt bort hur det kan se ut runt våra banor när det är något större på gång. Märkligt hur snabbt vi människor anpassar oss efter det rådande läget.

Roligt också att min lilla Quiz blev uppskattad, åtminstone av några av alla er som läser här och tanken är att vi kommer att göra nya varianter, mer Stall Zet-inspirerade tävlingar där man kan vinna någon form av pris. Återkommer strax i det ärendet.

Mitten av oktober passeras just nu och säsongen erbjuder inte så många fler större uppgifter och helt klart känns det som att vi går mot lågsäsong. Välbehövligt så klart och det normala är att se till att alla våra eldsjälar i stallet får vila upp sig och ta några veckors semester när det passar. Men det här året är annorlunda och det är inte bara att dra iväg hur som helst. Att resa…blir det någonsin som förr igen? Vår personal är i alla fall värda en lugnare tid under årets mörkaste månader.