Det kändes i magen

2024-07-12 | Nyheter

Så lätt blir ni inte av med mej! Idag har jag slagit nå typ av rekord i att köra galopp på vår rundbana, första träningspasset som Jeremy Zet (DonFanucci, en kopia av honom för övrigt) skulle försöka genomföra. Om jag säger så här, testa att sela ut en berusad huggorm… det var nog samma känsla, men pojken är ung och kommer lära sig. I övrigt då. Jo jag går och sneglar på mitt stackars äppelträd som gav vika och kämpar för sin överlevnad… jag ska men det blev mycket extrajobb och när soffan var ledig med härligt trav från Axevalla på liven.
Satan höll på att glömma, vi vann lopp ikväll. Nä jag bara skojade. Klart vi inte glömmer Kinglet Bird, som efter en hel del justeringar, dels fick hon byta gård efter senaste starten. Och sen ändrade vi lite på huvudlaget. Och hon svarade bra på allt och vann sitt Stochampionatsförsök på ett mycket fint sätt! Det kändes riktigt bra i magen, som jag kommit snett med henne. Janne som äger henne har haft stor tillit till mig. Så detta var kul för först, hästen, men även Janne! Grattis

Kinglet i cirkeln.

I övrigt så svek Miss Legende lite. Men hon kommer igen.

imorgon är det V75, Spännande med läget på Mahala och intrycket på In love Mearas senast. Allt bra i träningen. Räkna inte bort någon.

Hail Mary drog sämsta läget men formen verkar vara helt på topp, han höll på att skicka mig till månen i måndags då en annan häst kom lite för nära honom mellan en av intervallerna. Och det är en formsak.

Mi Amore Bros, håller superduper form.

Spela ansvarsfullt. Men lycka till!

Och i skrivande stund kommer systrarna Graaf in i öronen via Spotify, vem i hela världen kunde tro det, inte ens jag.

Det blev en kul dag, men lite synd om trädet. Jag ska krama det innan läggdags.

Hörs!

Delicious bostad står kvar. Och vilken kväll. Och återigen Hörs!