Hästar till start

https://sportapp.travsport.se/sportinfo/licenseholder/ts185518/trainerupcomingstarts

 

Startkommentarerna görs i samarbete med Spelvärde.se

 

Gävle tisdag

Lopp 2

9 Makian Degato har feber och kommer att strykas.

Lopp 10

4 Excalibur Zet var klart förbättrad senast då han vann med norsken oryckt. Han tränar bra efteråt och distansen bör inte vara några problem. Barfota bak, norskt huvudlag, vanlig vagn – inga ändringar.

Lopp 11

4 Firefoot har utvecklats enormt sedan han började tävla bakom bilen och utan bakskor. Voltstart har nämligen inte gått alls. Han är en fin häst som har en del att hämta och det finns utveckling i honom. Barfota bak, vanlig vagn, öppet huvudlag – inga ändringar.

 

Solvalla onsdag

Lopp 1

5 Glamorous Rain är en fin och förnuftig häst som har gjort allting rätt hittills. Hon tränar bra och vi har fått ett bra läge också så det finns ingenting att gnälla på. Det ska bli kul att följa henne, det borde fortsätta gå åt rätt håll. Vanlig vagn och öppet huvudlag igen. Hon kommer lättas lite i balansen även om det fortsatt är järnskor.

Lopp 2

7 Francesco Zet gjorde ett fruktansvärt bra lopp senast. Jag hade på känn att han är väldigt bra och det visade han med råge senast. Det finns mycket i honom. Vi får se var han hamnar härifrån och man ska tänka på att han ska starta igen på söndag. Han är hård så han kommer klara de täta starterna utan problem. Skor runt om, vanlig vagn och murphy i kombination med can’t see back – inga ändringar.

V86-3

6 Summit In Sight känns bättre och bättre. Han börjar närma sig formen. Han möter tufft motstånd med det finns kunnande i honom. Eventuellt norskt huvudlag istället för öppet. Barfota runt om och amerikansk sulky igen.

V86-6

4 Born Unicorn gick rätt bra i Harper Hanovers lopp. Han tränar fortsatt bra efteråt. Formen kommer på honom när han får vara igång och tävla och han har fått ett bra läge så det finns ingeting att klaga på. Barfota runt om, norskt huvudlag, vanlig vagn – inga ändringar.

V86-7

9 Take The Credit gick bra till slut i debuten för oss senast. Jag är nöjd med att han har fått ett smygläge eftersom jag vill att han kommer igång med tävlandet och det svenska systemet. Han stannade helt efter 1600 meter senast eftersom han aldrig hade sprungit längre än så tidigare, men sedan tände han om och gick bra in i mål. Han borde ha gått framåt lite med det loppet. Han kan springa fort, men han är bara fyra år och möter äldre hästar här. Barfota runt om, amerikansk sulky, öppet huvudlag – inga ändringar.

V86-8

5 Mister Hercules gick jäkligt bra senast. Det var nästan otäckt bra. Han gick jobb idag måndag och kändes fortsatt bra. Barfota runt om, can’t see back och vanlig vagn igen. Eventuellt kommer vi pasta hovarna den här gången, men det är marginell skillnad.