En ankas kvackande?

2024-07-27 | Nyheter

Nu ska det bloggas om det mesta! Ett Sibylla Meal med räksallad fick bli middag

Den satt inte fel, det vill jag lova.

Alltså vilken dag det blev i Bollnäs! Allt från Feta Kaninen till fartfest i Guld! Vi börjar från början.
Mahala, vilken tjej, hon föll med flaggan på topp, mycket bra 2a! Och aldrig har jag vart en så glad 2a, Florence Ima som stångade sig förbi sista biten tränas av Peter Eriksson som var med om den hemska olyckan för några veckor sen. Grattis hela kretsen och fortsätt rehabiliteringen på bästa sätt Peter. Vi tänker på dig.

Gulddivisionen blev ett rivigt Lopp, jag själv satt bakom Xanthis Harvey som gjorde comeback efter lång frånvaro och vilken comeback,  3a på en 10 tid. Detta kommer föra fram honom rejält. Kul, den dåren behövs på en tävlingsbana. Haha. Dåre på ett fint vis. Mister Hercules då? Jo han var också med i loppet och som vi kommit rätt med honom nu. Små korrigeringar på hovarna ( som jag märkte när jag körde honom själv i lopp) nu flyter travet hela vägen in. Idag vann han efter en mäktig långspurt, det på tiden 1.09,4. Och ja, det öste ner några minuter innan loppet,

Hercules och Ninni blickar ut mot nya mål!

imperator var näst på tur, även han var riktigt bra. Det blev en tung inledning, 3e spår fram utvändigt ledaren. Han höll storstilat till 4e platsen. Banan blev hård efter allt regnande. Och nu ska ni få se anledningen till att han inte gillar hårda banor. Han var med om en hems olycka hemma i Finland. Mirakulöst lyckades dom rädda livet på honom. En annan häst kom lös och jag tror att den frontalkrockade med Imperator som stod påselad på gången och resten blev inget bra. Lång rehabilitering och en inställning av guld gör att han är där han är idag. Bilden är på en skruv som han var ihopskruvad med. Den satt i skelettet, någonstans vid hoven… den följer honom och hans hästpass, en ruggig kämpe.

En annan kämpe är kaninen eller som han heter, Fat Rabbit! Han studsade tillbaka efter en blekare figur senas på Eskilstuna. Men det lägger vi på den knepiga banan som presenterades den dagen, hans bästa vän (Ready Tonight) skadade sig samma kväll i ett lopp, så det är en dag vi gärna glömmer. Idag då? Med minsta möjliga marginal vann han bronsdivisionen! Han är undan fina Miss Sue V som hade en vinnare igår också, Inaki Zet…. Så det finns kapacitet i hennes gener! Joker Mesras var med i samma lopp, det blev lite för tufft idag och han kommer igen .

Det dök upp en kille med idéer i huvudet om nya hästskor, och jag gillar ju nya idéer om dom är bra. Denna var intressant. Han hade en scanner som gör en modell av hoven, sen printrar den ut en formgjuten sko till den specifika hästen. Han har gjort en avbildning på Mahala och nu kommer 3d skrivaren mata fram ett par Nike! Blir spännande med resultatet.

man ska inte motarbeta framtiden. Den är här för att stanna.

En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför? Hur sjukt är inte det?

Gamin Jaba till Åby World GP, kan jag få upp Bazire som kusk tro? Annars kör jag själv… hedersgubben är med och allt kan hända!

Imorgon är det fortkörning med tisdagshästarna. Fanucci, Hail och övriga

Sen kör Martin Hagmyren och jag drar till Lindesberg med Ike och Heavenly!

Hörs!