Newton såg ett äpple ramla!

2024-08-17 | Nyheter

Loppis i Hedesunda, Snacka om inramning, mer folk än på travet troligen…

Det är enormt med äpplen i år, överallt. Träden tar kål på sig själv. Hade jag klippt mina efter råd hade dom troligen överlevt, men dom dödade sig själv. Även träd kan alltså ge vävlar. Enligt dem gamla sägnerna så kommer det nu bli en tuff vinter. Mycket bär (rönnbär) och äpplen skapar mat till djuren om det blir mycket snö. Så vi hoppas dom från förr har rätt, i år blir en sjutusendes vinter. Kom ihåg vart ni läste det först och jag har inte spått i en fiskmage eller någon gammal kaffesump. Ren spekulation alltså, eller som många på ATG live skulle säga, jag går rakt ut på att det blir en tuff vinter. Rakt ut! Märkligt ordval.

Fint lopp fick In Love Mearas idag och han hängde med fint som 2a med oryckta växlar, dom tar vi nästa start. Bra Silverdebut. Rakt ut!

Greensboro Zet eller som han nu kallas ”Tuppen” en operation i vintras för tuppspatt är nog lösningen och inte kastraktionen som många tror, en sena låg och skavde på en skelettdel i hasen vilket inte kan ha vart så skönt. Blev värre med åren och sista utvägen var operation, som nu verkar ha fallit väl ut. Vi håller tummarna att det fortsätter så här. Fin vinst i Bronsdivisionen över 2640v från utvändigt ledaren, fast Brons är normalt en för låg klass för GZ när han funkar.

Imorgon drar vi till Vaggeryd och tävlar lite. 05 går bussen. 9 30 tränar Derbyhästarna sista träningspasset innan kvalen på tisdag. Det tar aldrig slut. The show must go on!

Och varför blir det så mycket frukt på ett träd så det ger vika. Naturen, kosmos, den 4e dimensionen allt är skruvat. Nu ska jag somna. Inte många kloka ord från mig ikväll. Har ni tankar om livet, recept eller annat. Maila mig på Daniel.stallzet@gmail.com jag är dålig att svara men försöker. Många skickar och det är kul. Staketkuskar behöver inte höra av sig. Haha

Hörs!