Vem skulle ni vilja sitta ner med?

2024-08-23 | Nyheter

Bloggjäveln som jag kallar den funkar alldeles utmärkt att rensa bort en tävlingsdag ur huvudet. När jag skriver, ja då måste jag tänka tillbaka och gå igenom och kanske komma på något till nästa start. Så den funkar perfekt som städverktyg. Fler borde testa. Vad ska rensas idag? Men först, jo jag hade kunnat satt mig på ett hotell i Sundsvall med en 3,5a och en bit mat, men jag valde grävmaskinen idag. Som jag gräver alltså, det blir som en drog. Redén Gräv och Trav finns snart. Idag rensade jag dock bara bort en satans massa Pilskott i vår fina men väldigt gamla allé. Och jo, ett litet dike blev det också.

Bergsåker. 3årstjejen Iron Lady Zet har inte levt upp till det jag hoppades, men morsan och hennes syrror vaknade till när skorna rycktes så vi skyndar långsamt. Det kommer.

Ante La Rocq fick äntligen sätta nosen först igen efter lång och trogen tjänst! Kul, det var han värd. I samma lopp Sverigedebuterade Gates Hanover som inte startat på två år, Han spelades mycket märkligt till favorit. Men men. Att han är bra och blir spännande framöver visade han i alla fall ikväll, han hängde med fint i rygg på Ante och slutade 3a på en 11tid…. Detta blir bra!

Chestnut var med i ett stayerlopp och han fick allt serverat på ett silverfat och joggade enkelt till seger, ett prov utan värde. Men han såg fin ut och även han var värd detta efter strulet senast! Kul och Grattis. En bra kväll blev det.

Jag frågade Lina Pergenius när dom skulle lasta imorgon, hon svarade 11 30. Snacka om att vi har sena lopp. Hoppas nu att vädret är med oss imorgon och att vi får se travsport i världsklass!

Joker Meseas, hostade till igår och får vara hemma.

Nu är frågan vilken frekvens man ska lyssna på när man lägger sig, för ni vet väl att det är svar på allt, det ska Nikola Tesla ha sagt en gång. Och är det någon jag skulle vilja resa tillbaka i tiden och träffa så står han på första sidan. Han visste saker vi inte ens vet idag.
”men på grund av sin excentriska personlighet och sina otroliga och ibland bisarra påståenden om möjliga vetenskapliga och tekniska genombrott blev Tesla till slut utfryst och betraktad som en galen vetenskapsman”  kan läsas på Wikipedia

Igår tog vi en skymningstur i bilen, vi besökte även Grönsö slott. Att köra lugnt när kvällen kommer och se hela naturen vakna till liv är en fröjd. Vi fick se denna älgkalv som inte verkade ha någon att ty sig till.

 

Hörs!