Vatten!

2024-09-06 | Nyheter

Fredag igen. Veckorna rullar på, hösten är här fast vädret lurar oss och håller sommaren kvar. Fortsätt så tack. Vintern blir så in i helvete lång annars!. Fredagar innebär 2åringsträning och så läcker första gänget som kom hem har blivit. Jag körde Jeremy (DonFanucciZet) som en kopia av farsan. Fast han känns nästan bättre, joggar redan starthästfarter i sanden. Love it! För övrigt ser och känns Fanucci avkommorna väldigt intressanta.

Kvällens Race på Romme, en stark dag igen. Per Lennartsson skötte tömmarna. IgaZet höll fint till ett 4e pris från positionen utvändigt ledaren.
Ibrox Zet fortsätter i rätt riktning, han bombade runt i ledningen och vann med många längder på fina tiden 15,4! I samma lopp fick jag krafter sparade med Inglorious Zet, ett steg i rätt riktning.
Admiral As, gjorde ingen besviken men lite stressad när han slog på en galopp i starten, men han hade tre varv att reparera galoppen och det gjorde han med besked, överlägsen vinst och han är tillbaka!
Baron D Sox har tappat självförtroendet igen, stsrtgalopp, men han såg underbar ut efter, men vad hjälper det nu…

Sist och minst var Iziah Zet som testades utan skor idag och det blev effektivt, han gör ett topplopp som 2a efter att lutar hela loppet utvändigt i hårt tempo, rejäl rekordsänkning till 13,7! Starka papper av denna speciella häst, sämst i klassen i vintras och såg ut som allt annat än en travhäst… tur att man dokumenterar med bilder så jag har till bloggen, denna är alltså från i år! Snacka om utveckling till idag.
Jag vet inte riktigt vad han klassas som här, men en sak är säker, ge alla chansen. Det gäller även i vårt mänskliga samhälle…

Tänk att en farkost från ett annat solsystem råkar mellanlanda på vår Tellus, ut kliver ett gäng gråbleka figurer med bra mycket bättre förståelse för universum och dess lagar, undra hur reaktionerna skulle vara? Ingen människa är mer värd en någon annan i deras ögon, troligen är flytande vatten mer intressant än oss. Så, ta inte så hårt på allt. Det kommer nya dagar och imorgon är det V75 på Hagmyren. Orka tänka vad dom gråbleka tyckt, nä vi glömmer och går vidare.

”Look up at the stars and not down at your feet. Try to make sense of what you see, and wonder about what makes the universe exist. Be curious”

Stephen Hawking

Vilka kvällar vi haft!

Hörs!