Tre av tre

2024-09-09 | Nyheter

Alltså vilken start på dagen, det var så varmt i huset inatt så jag låg vaken några timmar och kollade på serier… smart. När jag väl skulle upp var det nästintill omöjligt, men fram med löpskallen, jag hade ju bara en lite resa till Rättvik och lunchtrav framför mig. Som tur var hade Göran ”Valpen” Frank lovat att hänga med så humöret ställdes om till piggt och positiv tidigt in på resan. Resten är historia, haha! 3starter och 3segrar, tänk vad lite positivism kan göra med sinnet. Nordetia var först ut, han lever på sin styrka än så länge. Men han är i en härlig kurva nu. 3e raka segern bärgades idag på fina tiden 13,9.
Debutanten Okaleia Boko, som imponerade på mig i sitt kvalificeringslopp fortsatte med det idag, hon joggade runt på finfina segertiden 14,7! En hovbensfraktur bromsade upp hennes tävlingsdebut några månader. Men hon är värd all sin tid.

Nöjd tjej!

Sen var det dags för strulpojken Bearflyer, som vi gjorde lite förändringar på idag och det blev näst intill perfekt! Vi körde oss till ledningen, sen fick vi bestämma tempot men jag valde att testa av honom sista 300m och vilket härligt svar och travet flöt som rinnande vatten! Fortsättning lär följa

En stark trio idag, ”Valpen”, Bearflyer och Linnea

Något annat som börjat bra är vår Till Salu sida som visar bra intresse. Iga Zet och Inglorious Zet lämnar stallet efter fredagens starter. Två fina köp!

Ångesten när en röd lampa började lysa i grävaren igår. Dessutom motorlampan… ringde ut Doktor Johan på EMC i Enköping, vi snackar mekaniker i världsklass, han kan laga allt. Jag fick ett meddelande på väg hem från Rättvik, grävaren är redo för jobb igen! Lycka

imorgon ska 2åringarna träna, det är så spännande att följa deras utveckling. Proppen, Fanucci, Proppen, Fanucci, ja det är stammarna som gäller i år.

Hörs!