En vanlig dag

2024-09-12 | Nyheter

En förmiddagsblogg, det kommer inte hända ofta, men regnet ställde till det. Jag fick skynda hem från Solvalla och börja jobba med banorna så vi skulle kunna träna idag. Och jag måste säga med en klapp på axeln att vi har fina banor efter omständigheterna. Jag körde precis 2åriga Jeremy Zet, den som är så lik sin far Fanucci. Vi avslutade 30fart sista varvet på rundbanan. Och en muskelbyggande intervall i sanden blev det också, det ska vara kul för dom små, så vi alternerar lite.

Igår då? Vi hade en bra dag utan segrar. Kort summerat så gjorde Indy Rock ett starkt lopp utvändigt ledaren och höll fint utan att bottnas till ett 2a pris efter Sam Moteur.
Gates Hanover gjorde sin andra start för oss och han tar stora kliv framåt i utvecklingen, 3a med mersmak. Kinglet Bird spurtade fint som 2a från spår 12.
La Yccca kom aldrig in i matchen från sitt spår 8.
ingen seger på Halmstad alltså, synd. En av våra största supportrar bor nämligen där och jag tror hon var på plats. Keep up the good work Katarina D-B

På Solvalla gick det åt skogen, Brasbys Nova klev iväg till ledningen men slog på en oväntad galopp i första sväng. Sånt händer, men hon trampade sig ganska illa (som det såg ut) på kotan. Hoppas på snabb läkning, jag gillar denna lilla tjej.

Hade ATG live på i lurarna när jag jobbade med banorna, Elin Gustavsson är riktigt vass på sitt jobb.

Nu ska jag ner till Hårby och testa av fler 2åringar, idag är tävlingsfritt så det blir nog någon timme i grävaren på eftermiddagen. Så ring inte.

Där är hon, Delicious, dräktig med Damien!

Hörs!