3åringarna är på gång

2024-07-16 | Nyheter

Det finns mycket att skriva om dom senaste två dagarna, men vi börjar med det roliga. 3åringarna kommer allt mer, igår var Iginla Zet rejält förbättrad som 3a och har en spännande framtid, en som definitivt har en spännande framtid är Inaki Zet som såg majestätisk ut när han segrade på Romme lunch idag från utvändigt ledaren.Inaki ser rätt kaxig ut efter segern.

i övrigt då, Gates Hanover kvalade idag, han kutade 14,7 på fint sätt. Denna 4åring har inte startat sedan han var 2år och spåddes en lysande framtid i USA. Men en skada satte stopp för honom där. Nu är han tillbaka på tävlingsbanan och vi skyndar långsamt. SRF äger denna krabat.

igår hände en hemsk olycka i samband med ett lärlingslopp, vår Nordetia var högst inblandad och blev på tok för het innan start och kolliderade med ett annat ekipage, Linnea som körde gjorde allt i hennes makt för att lösa situationen. Som tur var så klarade sig hästar och kuskar utan större skador. Linnea körde en 2åring i spets i första heatet imorse och såg oslagbar ut så hon är snart tillbaka i sulkyn! Nordetia likaså. Det har vart mycket otäcka saker som hänt senaste veckan i hästsporten, så nu får det räcka. Energierna måste lugna sig.

Tellus snurrar vidare och vi med den. Så ta vara på er så Hörs! Vi imorgon