Liven från Jägersro!

2024-07-30 | Nyheter

Efter några roliga turer på förmiddagen så var det av mot Arlanda och dagen till ära så tog jag på mig rollen som styrman!

Nu till kvällen, vi har börjat och för att bloggen ska leva så kör jag live uppdatering mellan loppen för att slippa nattsudda!

One Cristal, vilken häst, en härlig springare som inte riktigt förstår än, men han blir tryggare och tryggare. Talang för mer! Fin spurtseger i kvällens bronsdivision.

Crown hade besökt veterinären inför detta lopp, blev lite sliten av dubbla heat i Halmstad. Så väldigt lugnt tagen efter det, andraplatsen ikväll var riktigt positiv! Startar nästa helg om allt är fortsatt bra, i skrivande stund värmer jag upp Fanucci på milebanan

Nu är jag ute med sista hästen som ska värma upp, Indy Rock. Känns mjuk och smidig.
såg även stallets Chestnut som med små marginaler klarade en krasch! Puh 😓 men hästen klarade sig bra och såg väldigt fin ut idag. Nya tag!

Det fortsatte med stolpe ut i huvudloppet, två tuffa löpningar resulterade i trötta hästar, Hail Mary ursäktad. Vi glömmer. Och Fanucci hamnade i ingenmansland sen drog han fram vinnaren. Han höll strålande till ett 4e pris!

En fin kväll ska dock sägas!


nä nu galopperade Indy Rock. Vi började starkt och avslutade i en icke alltför bra stämning. Men vi blickar framåt och tar oss till Öjn.

Nu måste jag ha lite sömn…

Hörs!