Stallet ångar på!

2024-08-03 | Nyheter

Alltså, 8dagar i streck har stallet vunnit lopp. Helt otroligt att vi först och främst löst logistiken till och från tävlingar. Dels min fantastiska personal som ger 110% och alltid ställer upp. Många som ska hyllas för våra framgångar!
Nu går vi igenom hästarna som tävlade.

Först ut var Brambling som jag hade en ruggig feeling för idag, han var inte riktigt där jag trodde. Troligen är han det nästa start och då ryker skorna fram första gången i hans liv! Bevaka vill jag lova, funkar det då har vi 6ans växel!
Vi slutade ändå på en bra 2a plats!

Olly Håleryd, vad ska man säga om denna primadonna! Vilken ballerina på banan, hon har tagit träningen bra men att hon ska vara så här redo kunde jag inte tro. Det är stora likheter med Mister Hercules (samma far) Hon är långt ifrån färdig. En väldigt spännande häst.

Jikken, han kunde hålla ut övriga från start och sen fick han inte vila någon gång i loppet men vann ändå väldigt bekvämt. Här finns också kapacitet i överflöd och med ändringarna på huvudet. Nedfällbara skygglappar har gjort honom trygg.

Och nu då? Spåren till Åby World GP är klara, Frasse spår 1 (mycket nöjd)  Gamin Jaba spår 5 ( overkligt nöjd)  många som gnäller om loppet. Vi har ett fantastiskt lopp på gång. Hur bra som helt. Hört från Frankrike, ingen vill åka och försöka bli tvåa av övriga, för dom kan inte utmana Horsy Dream och vi fick med honom i loppet, nu ska vi andra (hoppas Svenskar) försöka slå honom. Det blir såklart tufft som han har sett ut, men vi kommer med en Francesco i bättre form och bättre distans!

Imorgon då? Är det travfritt? Nej nej, vi ska till Dannero!  Kentucky River ska ut i Gulddivisionen, Izzy Zet hakar på som sällskap.

Nu väntar en Hambokväll, vi håller tummarna för vår Periculum och Hidalgo. Som startar i ramloppen. Propulsion har sin första lilla kull i USA, ikväll startar R Charm i en större final, tyvärr från spår 10.

Myror ramlar alltid på höger sida när de är berusade. Då kommer min fråga på det, vem fan har kommit på det…. Hm.

Hörs!