Klockan slår

2024-08-08 | Nyheter

Tiden kan ses som en mänsklig konstruktion, ett sätt att organisera våra liv och aktiviteter. Fysikaliskt sett finns det koncept som rumtid, men hur vi upplever tid och mäter den är definitivt något som människor har utvecklat för att få struktur och mening i vår tillvaro. Det finns också filosofiska perspektiv om tidens natur och dess existens, vilket gör ämnet både komplext och fascinerande. Många vill få tiden till en egen dimension, jag tror inte på det. Tänk fjärde dimensionen (den finns garanterat), den eller dom som lever i den kan se allt vi gör och då menar jag allt. Spännande. Vi kan dock knappast se dom, möjligen en skymt. Universum är en fascinerande plats, för oss oändligt stor, för något annat kanske bara en del av något annat. Så här leker mitt huvud dagligen, haha. Och ingen vet vad som är rätt eller fel, så kom inte och säg att det jag skriver är fel. Hästarna då? Jo dom mår bra, Heather Zet blev för pigg utvändigt ledaren ikväll. Hon höll bra till ett 5e pris.

Undra om vi hamnar i den 4e dimensionen när vi vandrar vidare och till det viktigaste, finns hästar där?

Jag var över på publikplats igår(Östersund), cafet, resturangen. Bra stämning, trevlig personal. Men lokalerna…. Känns som skollokaler från 70-80talet. Det lockar inte speciellt mycket folk. Tyvärr är arenorna (många) kvar på 60-80 tal. Dom borde hängt med i utvecklingen som allt annat.

Imorgon blir en spännande dag, Missle Hill har någon typ av tävling framför sig, kul och udda initiativ. Det behövs. Kanske lite jaktstart framöver?  Några spännande 3åringar på Gävle (spännande att se om endurobanan är kvar) Sen åker Gamin Jaba och Francesco Zet ner till Göteborg.

Återigen, ju fortare vi rör oss desto saktare går tiden. Så ut och rör på er!

Hörs!