Åh fy fan vilken gäspning

2024-08-10 | Nyheter

Jag hoppades på tempo i dagen huvudlopp Åby World Grand Prix! Vad händer, årets tråkigaste lopp blev av. Jag satt alltså sist med min tanks Gamin Jaba och det går i 18-19 tempo, och hur blir reaktionerna om jag kör fram i dödens och sätter upp ett jämt tempo… körde för Francesco osv. Total ridå. Francesco då? Jag är sååååå nöjd! 2a med ett ruggigt sistavarv och vilken spurt! Det som händer innan start ändrar hela loppet för vår del, Francesco blir rädd för något och nyper i så Örjan knappt får stopp på honom, blåser sen in i vingen med full fart. Allt gick bra, men det ändrar allt för Örjan, han vågar inte köra mot ledningen och riskera att han drar iväg över 3 varv. Vi tar med oss hästen och farten över mål och att barfota fungerade, hur bra ska det bli! Vi bygger vidare. Jag då, jo jag försökte ute i spåren i 00 tempo. Rätt bra med en diesel… det gick sådär. 6a och en peng med hem. Världens goaste Jaba kommer igen!

Indy Rock är brutalt bra som tvåa idag från utvändigt ledaren, torskade med nos och sprang 9,6!

Crown , även han riktigt bra som 2a det från ledarryggen, ledaren var för bra bara.
Herakles Zet körde jag själv och vilket race han gör, backade sist allt enligt plan, hoppades på en bra avslutning men fick en enorm sista 800! Blir bra till Derbykvalen!

Och ja det blev kattskit av loppet vi sett fram emot, men Åby försökte och gjorde något bra av allt ändå, runt omkring. Bra atmosfär. Tack Åby.

”Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots.”
Nishan Pantar 

Vi Zetare har en kul vecka framför oss och dem flesta av er är ju med i Teamet oavsett om ni vill eller inte bara att ni läser detta gör er till Zetare!

Som loppet blev kört idag så luktar det Sundsvall för Francesco om allt ser bra ut.

Hörs!