Att vara 2a svider!

2024-08-14 | Nyheter

Nu har vi på kort tid kammat hem två andraplatser i två väldigt stora lopp! Ingen minns en tvåa brukar det heta, men ni ska få minnas dessa, det kan jag lova er. Till dagens 2a, Double Deceiver, att vi ens var med I Maggans Pokal är en seger, säsongen kom igång sent efter mycket problematik. Så med två lopp i kroppen inför ett så pass tufft lopp som detta skulle det bli svårt. Men en löpskalle utav guld, så kämpade han till sig sitt andrapris. Nu har jag skrivit ordet andrapris 56 ggr så nu räcker det! Med detta lopp  i kroppen så blir det åka av framöver! Bengan hängde med strålande till ett 5e pris utan att behöva gå tom, snacka om utveckling!

Sen till dagens enda seger, men så fin hon är, Olly Håleryd! Från utvändigt ledaren styrde hon loppet och när det norska huvudlaget fälldes ner sa det swoooosh! Fortsättning lär följa… jag körde till mig ett 5e pris med Mahala, i rygg på mig klättrade One Cristal…. Lira nästa gång. Never Mind ’em föll tillbaka till nå sämre. Han kan bättre!

Sen skulle Felicia Zet ut på banan igen efter massa galoppmisslyckanden, idag var det gamla Felicia! 5a med kräm kvar. Det i Sto Em! Bra där.

Jikken får vi inte glömma, han är under kraftig utveckling igen. Huvan satt kvar idag, benen gick så fort dom kunde. Spurten bet bra till en 3e plats!

Idag träffade jag gänget, det glada (idag)såklart, bakom Olly. Då stod han där, Jimmie Ericsson, ni som kan hockey, ja han var duktig, väldigt duktig, Men jag tror jag svurit en del över honom…. Haha! Har ju HV71 som lag i högsta serien då Västerås harvar på i HockeyAllsvenskan. Och han var inte lätt att ha emot sitt lag. Men så här var han riktigt trevlig !

Satan så skönt att se hästarna idag! Jag var helt ur slag efter måndagen, var nära att gräva ner mig med grävaren. Välta ner mig i dammen eller nå liknande.

den som vet det här, kan sluta läsa min blogg och göra något annat med livet än att hänga här.

Det längst regerande monarken någonsin är fortfarande Louis XIV av Frankrike. Han satt på tronen i 72 år och 110 dagar, fattar ni hur less man måste vara på att vara kung då….

Den här bilden tog jag häromkvällen, den är värd att visa igen.

 

Imorgon ska jag gräva igen, så stör mig inte, tack

Hörs!

Grattis till Bedazzled Sox, det var han värd… även fast det sved.