Bara ett rykte

2024-10-04 | Nyheter

Det var här, i Rättvik allt började för min del, eller det stämmer till viss del. Ungdomsgården i Romberga (Enköping) där jag är uppväxt, anordnade en bussresa till Rättvik årligen och det till marknadstravet, vi ungdomar hängde på marknaden och gubbarna som följde med hängde på travet, innan kvällen var över så vandrande vi grabbar (12 år haha) över Rättviks stallbacke och lyckades se några lopp, vilket tydligen väckte något i mig. Och nu några år senare så lotsade jag in Beautiful Janes till en enkel seger, ja ni vet, hästen med ett öga. James är riktigt bra, långt ifrån klar. Men vi siktar på nästa år, han kommer utvecklas fint i vinter.
Oriole Boko, denna tjej har mycket inom sig men hon är inte riktigt trygg än. Vi nöter på, räkna inte bort henne framöver. 7a med galopp.
Classic Hill var rejält förbättrad ikväll, det finns mycket kapacitet här. 2a med full fart över linjen,  Classic var såld innan kvällens start därför är det extra skönt att han visade upp lite av sin kapacitet!  Vi önskar Johanna Hedlund lycka till framöver.
Nordetia fick tyvärr ont om plats och galoppen var oundviklig.

Hörde ett rykte, observera, ett rykte, att landets stortränare ska stängas ute från vissa vanliga travdagar, typ Rättvik och Lindesberg. Rykte såklart för inte kan någon ha kommit med en så korkad idé? Den som lever får se.

F.R. David spelas i högtalarna nu. Words!

26/10 är en stor dag för alla ponnytalanger, vi på Stall Zet vill självklar vara med och bidra till en bra framtid i Svenk Travsport, där ponnytravet FAKTISKT ingår (självklart), så vi sponsrar hela den dagen.
Stall Zet – Svenskt Ponnytravkriterium! Den tidigare sponsorn var tydligen inte lika intresserad av travsportens framtid. ( ägs av ST)  som oss.

Nu spelas, Låt kärleken slå rot med Teddan.

En travfri helg väntar för ovanlighetens

Speltips: V75 avd 1 nummer 8 Makeitadream för er som vill bli själva på V7

”In three words I can sum up everything I’ve learned about life: It goes on.” ― Robert Frost

Nu spelas Arja Saijonmaa! Högt över havet far vi nu fram, Avesta passeras.

Hörs!