Avstängd 8veckor!

2024-10-18 | Nyheter

VIK (Västerås) och jag är ungefär lika heta för dagen, då menar jag mig som kusk och Västerås i Hockeyallsvenskan… Så mina styrningar på Rättvik imorgon kväll är stor varningstriangel. Usch så oduglig man känner sig ibland, två styrningar på Bollnäs ikväll, jag valde att lätta (lättare boots) Heather Zet, och så drar jag norsken i sista sväng vilket hon inte klarade, hade jag haft någon form av feeling så skulle jag såklart väntat med att dra den till upploppet. Då hade hon troligen vunnit, nu fick jag nöja mig med sista pengen. Sen skulle jag envisas med att testa barfota ytterligare en gång på Brambling och det funkade inte alls. Bra Daniel! Han känns för övrigt jävligt bra, sprallig som i fornstora dagar. Universum ger och tar. Men tur att vi hade en riktig kusk på en häst ikväll. Observe’em och Magnus D var oslagbara, det såg väldigt bra ut från sidan och där ska jag stå! Efter tisdag stänger jag av mig själv 8veckor.

Grus i ögonen fick jag också, USCH!

Suzzies Orkester spelar Dansar i månsken nu.

Nämen nu väntar några härligt mörka månader…

Och hur kan inte kometen (T-Atlas) som syns på himlen nu ha smällt under alla år? Hur stor är den? Svansen är ju gigantisk, så den borde ju minska en del kan man tycka, men inget stämmer när man börjar tänka för mycket. Den var alltså synlig innan denna gång för ca 80k år sedan.

Imorgon har vi två spännande hästar på Örebro och V75. Missle Hill ska självklart räknas, såg ut som en bomb över mål senast. Och Chestnut ska inte nonchaleras, rycktussarna är aldrig dragna. Vi glömmer senaste starten då han slet hårt med banan.

Gravitation kan alltså hålla ihop ett helt klot samt alla hav på plats så inget far ut i tomma intet. Vi kan förklara vad gravitation gör men ingen kan förklara vad det är…. May the force be with you

Själv ska jag alltså till Rättvik imorgon och gravitationen ska försöka hålla mig kvar i sulkyn. Jag känner att tonen är lite negativ ikväll. Hahaha!

Nu börjar Carola skråla igång lite rytm i kärran ! Fångad av en stormvind, råttorna har 80tals disco…

Energier, när ni listar ut det, då har ni svaret!

Hörs!