Don ”The Killer” Fanucci

2024-06-23 | Nyheter

Klev upp på morgonen, lastade mej själv i hästbussen, somnade snabbt. Vaknade i Västervik. Så jävla skönt! Rejält utvilad inför travet. Vi drog igång innan V75 med Felicia Zet, hon slog på en galopp in i första sväng och Örjan menar på att… läs tidigare blogg. Men hon blir tydligen rädd när andra ekipage går ner framför henne. Upphämtningen var 5 stjärnig så formen är fortsatt riktigt bra.

Sen var det dags för V75 spelet största favorit. Och jag har inga bra bortförklaringar att ge er som spikade. Det är mer en humörgrej på honom. När han har sin dag är han som Alexander den store, typ oslagbar. Idag hade han inte sin dag. Han gav upp tidigt och borde ha kunnat lite bättre trots ett lopp utvändigt ledaren.

Och nu till dagens glädjepiller. Don Fanucci Zet som åt upp den Italienska Elitloppstrean(DenverGio) det efter ett lopp, tredjespår första 500m sen fortsatte han utvändigt ledaren apropå Alexander den store. Nu studsade han tillbaka efter elitloppsförsöket, tror att han höjde sig ytterligare en nivå utan skorna igen.DreamTeam!

Kransen! Gjord till en elefant, men det gör inget. Den är fin ändå.

Mer Alexander ”Jag är inte rädd för en armé av lejon som leds av får; Jag är rädd för en armé av får som leds av ett lejon. ”

Imorgon äter vi lunch på Eskilstuna.

Hörs!