En bra kväll i Karlstad samt lite info inför V75

2024-06-28 | Nyheter

Det blev ingen vinst till stallet ikväll men ett par fina prestationer kan vi summera.
Iginla Zet, rejält förbättrad idag. Han kämpade på fint som 4a i sin andra start i livet.

Brambling. Höll klart godkänt som 3a efter lopp utvändigt ledaren hela vägen. Och nu måste väl ändå turen vända för lilla bergsfinken, så han kan få starta på lite kontinuerligt framöver, då kommer han hävda sig fint i högsta klassen.

Iziah Zet, han blir bara finare och finare i travet och är en häst under rejäl utveckling. 4a från utvändigt ledaren är starka papper för Iziah!

Joker Mearas, vilken form han hittat, 2a på 12,1 full väg och det med 3e spår sista 1000m utan rygg! Bra kämpat

Joker och sin följeslagare Martin P

Nu till lite senaste nytt kring V75 hästarna imorgon.

Heavenly Zet, ruttet läge. Men vad ska vi göra… vi testar barfota på alla 4 hovar. Det kan bli bra. Hoppas på rejäl effekt. Vi jobbar vidare med högertömmen som är en rejäl akilleshäl i slutet av loppen. Jag tror på en fin insats om han håller sig lugn.

Imperator. Rejäl senast, distansen är inga problem, tagit loppet bra och verkar bara bli bättre och bättre. Vi gör inga ändringar till denna start.

Poleposition. Rejäl senast, jag körde honom i måndags och allt är fortsatt bra. Jag tror på en stark insats. Spåret suger ju även här. Men hästen är bra. Inga ändringar i utrustningen.

MiAmoreBros. Vilken form hon visade senast, då allt blev fel. Med rätt lopp är hon vass. Vi ändrar inget och känslan är god.

Mahala, hon kommer från ett världsrekord…. Nu är läget svårt. Men med senaste loppet i kroppen så bör formen vara på topp. Hon behöver ”sitt” lopp dvs smyga in i det sista, får hon spara speeden går ingen säker….

Hörs!