En resa ut i universum

2024-07-02 | Nyheter

En lååååång dag är över och mitt humör har svajat med den…. Tyvärr. Den började med en fin Double Deceiver i 4 intervaller, följdes upp av Taight Reins (2år) som jag körde lite rundbana med, hon var otroligt läcker. Sen en snabb dusch för att bege mig till Tekniska museet och en resa ut i universum med min dotter. Det var fint. Och spännande. Efter det lite Solvalla eller rätt mycket Solvalla. Jag började med att köra Bearflyer själv i lopp 1, spets och blev rejält pressad och slagen men han var duktig som 3a och har en fin framtid, dock trampade han sig lite när han föll ur aktionen till slut(muskeltrött) ingen fara men han får några veckor att reparera sig.

Tamacti Jun, som fortsätter leverera, idag föll han med flaggan i topp men svarade ändå för ett topplopp som 2a på 13,0 / 2140a!

Reafynd Tonight, som inte startat på en månad höll emot till sista 50, han kämpade storstilat. Idag var han lite mer nervös än vanligt. Han gör av med enorm energi innan loppen bara av att stå i boxen. Normalt följer bästa vännen Fat Rabbit med som sällskap och håller honom lugn. Det gick inte idag. Och där torskade vi nog loppet.. tyvärr. Det finns många sätt att förlora travlopp på.

La Yucca och Ike Zet sammanfattar vi kort. Yucca, troligen något som störde då hon blev rejält trött sista biten. Inte likt henne. Ike var ute på någon typ av upplevelse.

Epic Kronos var tillbaka till sitt riktiga jag! En våldsamt bra prestation, det efter några lopp i kroppen och lite justeringar i balansen. Kul sa räven! Eller surt? och det var det ju inte.  skitsamma, fin var han. Epic på väg mot provtagning efter loppet

Izod Zet följde upp sin fina debut med att ta andra raka segern. Trots att han ville springa hem lite i sista sväng så kom han på rätt tankar och tog sig förbi enkelt på upploppet i fin stil. Han ser ut lite som Muscle Hill när han kutar… om jag minns rätt. DvsIzod, han ser redan ut som en stjärna.

Och mitt humör är inte på topp för dagen, hoppas det bara är lite utmattning som stökar. Nu får jag en skön sovmorgon, så jävlar den som ringer tidigt imorgon.

Jag hoppas vi ses vid staketet på Lindesberg imorgon!

Hörs!

visste ni förresten att det varje dag bryts järn i Kiruna som motsvarar 7 Eiffeltorn. Det lärde jag mig idag på tekniska. Sjukt.