Ja, jo, men nog var denna dag bra ändå

2024-06-25 | Nyheter

Solvalla bjöd på fina tävlingar och vi var på plats. Jag själv vann lopp 1 med fina stoet Mellby Malificent, snabbt till ledning sen vann hon säkert efter en fin slutrunda. Dock så har vi inte fått ur handbromsen än, men när den släpper, ja då blir det wrooooom.

Miss Legende studsade tillbaka och var positiv som 3a efter en invändig resa mot tufft motstånd. Det var skönt att se, för det finns i henne.

Store Mister Lion klarade inte det snäva 5e spåret och tog till galopp, så var det game over för idag. Nya tag för honom. Han värmde strålande och blir ändå spännande till nästa start.

One Cristall överraskade med att ta en kort galopp i starten, efter svarade han för ett bra lopp som 2a, åkte dit i sista steget. Han blev lite tveksam och ängslig när han kom först på upploppet. Vi får klura på någon utrustningsändring för att få honom mer bekväm på upploppet. Det blir bra.

Sist ut, vår fine Aberama Gold som efter en plattmatch i debuten var klart förbättrad till denna start. Örjan körde snällt och han gick med full fart över mål och den tar vi med oss till nästa gång.

Detta var allés för idag. En okej dag. En vinst. Såklart med mej i jollen. Ingen är förvånad. Imorgon lämnar jag över Jaba till Örjan, det svider lite… må jag säj. En fröjd att köra. Så hoppas Ivar. Förlåt Örjan får liknande vibes som jag fått.
Bilden har inget med inget att göra i detta inlägg. Men ni fick den ändå

Nu drömmer vi trevliga drömmar och vaknar utvilade och starka imorgon!

Hörs!