Kaffe Kaka nu är det många raka

2024-06-10 | Nyheter

  • Jag hade knappt somnat innan klockan ringde och första träningspasset skulle köras, Francesco väntade. Och han kändes laddad.. sen direkt in för att byta om och dra till Romme. Där skedde följande.

kval med Suit Up Artist, vilken travare, tror han kvalade in på 1.16,8 med ett snabbt slutvarv! En helbror till Cabaret Artist som har en spännande framtid om han håller sig på mattan.

sen var det dags för Aberama Gold, en av mina favoriter i kullen. Allt var som jag önskade till vi kom in i sista sväng då allt tog slut och jag tror och hoppas att det var mjölksyran som slog till. Men en okej andraplats blev det till slut och vi kommer igen.

En som verkligen visade positiva takter var Iziah Zet som levererade en rykande spurt och han sånär fram till seger, men ett stort framsteg. Både i trav och uppförande.

Baron D Sox skötte sig för andra gången i rad och är på gång. Örjan körde ett lopp utan att pressa honom för tufft, det viktigaste nu är att han börjar sköta sig. Ett fall framåt.

Sen har vi fina Maggan, hon som vägrar att förlora. Årsdebuten skedde sent och vi hade lite bekymmer i vintras med henne men nu känns allt som det ska och hon är obehagligt smart när det kommer till tävling. Hon vet exakt vad som ska göras och gör inte mer än det. En otrolig individ! Grattis Margareta till din 18e raka seger

Maggan 

Vi laddar om inför Solvalla imorgon.

Hörs!