Livet på en pinne

2024-06-21 | Nyheter

  • Vi river av denna tävlingsdag lite snabbt. Även sämre dagar ska skrivas ner och analyseras.
    Powhatan var rejält uppanmäld idag och med tanke på det gjorde han ett godkänt lopp. 10,9 sista rundan sa Örjan. Bra papper för hans låga klass. Dock så hostade han rejält efter loppet och det drar ju ner helheten om han tagit ut sig hårt med en lite förkylning i kroppen. Det är aldrig skoj för någon, speciellt inte ”Povve” bara hoppas det inte gör någon skada.

Kinglet Bird, som tog hand om ledningen, sen fick hon dämpa rejält och sen sämpade hon inte som vi önskat. Både jag och Örjan var lite lätt besviken. Det känns som hon inte riktigt förstår… hur det nu är möjligt. Bara cruisar med till slut. 2a blev hon ändå. Nu hoppas vi att den lite tuffare träningen gjorde henne lite seg i benen. Och att hon studsar tillbaka till Stochampionatskval! Vi ger inte upp så lätt, men det kommer ändras en hel del inför dess.

Nu kan ni ta en eller två nubbar med lite sill och annat gott. Tänk på barnen ni som har sådana i närheten. Det är inte kul att se berusande närstående.

Hörs!

Glömde en grej, ni kan se mig rejsa imorgon på Rättvik. Svingar mig upp bakom Mister Hercules igen. Blir både kul och spännande

Hörs!

Glad Midsommar!

Hörs!