Midnattssol i Boden

2024-06-14 | Nyheter

Jag sitter och laddar på Bodensia hotell, dagen innan. Trevlig atmosfär här uppe, kan bli en biltur till någon älv imorgon. Bra sätt att ladda upp energin.
Jikken gjorde sitt jobb på Romme och tog årets andra seger medans jag avnjöt en Biff Rydberg. Kontraster. Åter till Jikken, han skötte sig och såg fin ut. Det fanns nog krafter kvar i mål också. Kul!

Inför V75:

Imperator, fick ett formhöjande lopp senast. Han blir bättre och bättre i min regi. Spår 1 är nog inte det bästa för honom. Distansen funkar men han har fin styrka och kommer nog prestera bra. Funkade fint på Vermo med långresa.

Francesco Zet, ändrade jag lite balans på i träningen efter elitloppet, han har svarat fint på det och känns bättre. Dessutom lite rappare. Och det är klart, med facit i hand är allt enkelt. Och livet har sina egna vägar. Och Frasse är fortfarande den han är. Det ska bli kul att tävla en hel säsong med honom i år. Han kommer nog utvecklas med loppen han får nu.

Både Versace Face och SIP jagar en peng mot detta motstånd, men jag blir inte förvånad om någon av dom överraskar oss ordentligt.

Tänkvärt från Bella Thorne

If someone is trying to bring you down, it only means you’re above them.

Hoppas vi ses på travet i Boden