Senaste nytt inför V75 Gävle

2024-05-17 | Nyheter

Poleposition, blev lite för forcerad av kusken i ett försök att komma till ledningen senast, vi glömmer. Tycker han har tagit kliv i utvecklingen mentalt i år. Hoppas och tror han kommer leverera bra nu. Inga ändringar förutom vanlig sulky, men den vann han v75 i förra året. Bra feeling!

Mahala, blev generad till galopp av utvändigt ekipage in mot upploppet senast. Hade slutat på en topp tre placering. Så min tro är att formen är riktigt bra, såg framåt ut i sista träningen. Läget för årstiden är stökigt, men hon har en vass speed att tillgå om hon får rätt lppp.

Hail Mary, börjar närma sig toppformen igen och loppet i Finland senast  är skicka fram honom en del. Bra läge, rätt distans. Inga ändringar förutom att murphybländaren plockas av då han startar på innerspår.

Mister Hercules, någonstans känns det som vi börjar komma rätt på honom i träning efter lite justeringar i balansen. Vi är tyvärr lite bortlottade?, men jag tror han kommer göra ett riktigt bra lopp. Inga ändringar sen senast.

Lycka Till!