Senaste nytt inför V75 Umeå

2024-05-09 | Nyheter

Torsdag 9/5.

Indy Rock, Slappnat av mer i jobben senaste veckor vilket är positivt. dagens (torsdag) jobb körde Ninni med i rygg och han kan inte se bättre ut. han kommer tävla optimalt och han har trivts bra med Erik förr. En Spännande start. Han har normalt inget emot att göra en långresa. Barfota R.O, norskt huvudlag och bike.

Jikken, Örjan var inte helt nöjd med honom senast. Nu har vi tränat på en stund och han känns fin, dagens jobb (torsdag) Synne körde, han joggade med lätthet med i en snabbare intervall. Han utvecklade sin startsnabbhet förra året. Normalt är han bäst på 2000m eller mer. Men Jikken är ärlig och att tekniken blev bättre förra året så klarar han nog detta också. Långresa kan vara ett minus. Barfota bak, helstängt huvudlag och bike.

Never Mind’em, årsdebuterar på V75 vilket normalt är tufft, men om man tittar på förra årets prestationer så visade han rejäl kapacitet, speciellt när skorna åkte av. Vi kör såklart optimalt  denna start och träningsjobben är 100 procentiga, han börjar till och med tycka det är lite kul att träna… han bör gå en spännande säsong till mötes och jag tror på en bra prestation direkt. Han har klarat resor bra förr. Barfota R.O, helstängt huvudlag och bike.

Jikken