Solen gick ju faktiskt upp idag också

2024-05-27 | Nyheter

Jag är inte bitter, men besviken på mig själv, men oavsett om jag låtit Francesco starta ett till lopp innan så hade vi inte kunnat rubba en magnifik Horsy Dream(igår), däremot hade vi vart närmare andraplatsen, men nej. Hästarna gjorde sitt hela helgen, vi bjöd på spekulationer och show och ja, jag vet att vår Francesco fortfarande är Francesco Zet. Han kommer komma tillbaka stärkt utav denna upplevelse. Vi ger inte upp så lätt! Don Fanucci, gav upp, gav upp, vi vet inte, men han är pigg och glad idag, vi letar nya lopp.

Crown studsade tillbaka efter en mindre bra insats gången innan och spurtade storstilat till andraplatsen i fyraåingseliten. I samma lopp gör även Holcombe Zet ett riktigt bra lopp från ledningen som trea.

Ingen baksmälla efter helgen, vi skickade ett gäng till Färjestad för lite lunchtrav på måndagen, vilket lönade sig. Vår nya jänkare, 4årige  D’Apper gjorde debut på svensk mark och det blev en fin debut, han löste spår 4 i voltstart och pep till spets sedan vann han på nya banrekordet 1.12,0/1640v. 3årige Iga Zet vann i fin stil, även hon från ledningen.

Det räcker så.

Grattis Frankrike och Grattis Horsy Dream!