Trav, Trav, Trav och Francesco

2024-07-03 | Nyheter

Onsdag och humöret var tillbaka imorse efter några dagar av jag vet inte vad. Men skit i det nu! Allt på topp och hästarna också. Fornaboda och Lindesberg stod på agendan.

Mister Lion var först ut och han svarade för en fin prestation utvändigt ledaren och slutade 2a på fina tiden 14,4. Detta är en rejäl biff som kommer gå fram oerhört av detta lopp.

Sen var det dags för en viss Francesco Zet. Helt nya förutsättningar idag, jag valde att ta bort det helstängda huvudlaget så han ska få se sina konkurrenter. Jag har inte vågat ändrat förrän idag. Och vilket bra svar vi fick. Örjan sken ikapp med solen, eller det var ingen sol men han var väldigt väldigt väldigt nöjd. Till loppet, jo han vann lätt från ledningen och detta sa kanske inte så mycket men det var urringningsändringen som gav en härlig effekt

Där står han, till vänster och spanar in sina konkurrenter i defileringsvolten.

Nyförvärvet Olly Håleryd gjorde första starten hos oss och det kunde inte slutat bättre, seger direkt och det i ett V75 försök i Bronsdivisionen. Hon är under fin utveckling och har en stund kvar innan hon är uppe i full träning hemma. Då kan det bli riktigt spännande!

Fina Olly!

Inget tråkigt ordspråk eller citat idag. Nu blickar vi framåt Zet vänner! Närmast mot Sprintermästaren imorgon, ett gäng ut samt Admiral As, så en spännande dag att ha koll på.

Hörs!