Tvåor byttes ut till ettor

2024-06-08 | Nyheter

Sitter i åsarna på väg mot Oslo och summerar ihop en väldigt bra dag på Östersundstravet. Först ut var ”Nutte” Chestnut, som var tvåa i ett långlopp, det efter ett tungt lopp utvändigt. Han höll riktigt bra utan att kanske vara som bäst idag, han andades tungt efter loppet och var rejält svettig…

sen kom nästa 2a, Heavenly Zet, en strålande prestation, men här har jag en del att problem att lösa om vi ska få ut full effekt av lillkillen. Nu visar han klart och tydligt att något stör honom till slut.. han ska se bättre ut nästa start

Mi Amore Bros som även hon var 2a det perfekt framlotsad av Martin. Men hon var chanslös mot övermakten idag och fick med sig max!

nu fick det räcka med andraplatser… ”Pole” Poleposition klev in i handlingen och visade vart skåpet skulle stå när han glänste från ledningen och vann på ett övertygande Zet!

Och i Jämtlands Stora Pris skulle jag köra till ledningen och vinna loppet, det var min plan iaf, den höll i 50 meter. Nä handskbyte till nästa lopp. För min del, men Hercules var riktigt fin efter galoppen som 5a och kommer göra ett riktigt bra lopp nästa start. Sanna mina ord.

vann gjorde ändå stallet, när Hail Mary var tillbaka i gott slag och lekte sig fram till en enkel seger. Så ännu en fantastisk travdag är över!

Må gott så kollar ni in Oslo GP imorgon