Veckans Profil!

2024-05-29 | Nyheter

Denna vecka kliver Göran ”Valpen” Frank in som veckans profil.

Göran är den som ger oss ett gott skratt, en man kan ringa och bolla balanseringar, få stöd i det mesta. Dessutom är han brutalt ärlig om man kört dåligt eller missbedömt saker och ting. En sån som alla bör ha omkring sig.
Göran har följt mig från den första dag jag satte min fot i ett travstall, både som vän och kollega. Vi jobbad tillsammans under många år hos Stefan Melander och Catrina Lundström, sen följde han med mig när jag tog över hos Stall Zet. Idag är han en livsnjutare som följer med på trav och får många telefonsamtal om det ena och det andra jag behöver prata av mig om. Dock mest trav… Alla som vart på Solvalla några gånger vet vem Valpen är!
Göran är en av om inte den bästa hovslagare jag sett, han var en väldigt bra kusk, ännu bättre om han får säga det själv..