Vi trivs i Boden.

2024-06-16 | Nyheter

Klockan är 23:49 och jag ska sammanfatta dagen. Det med en Pepsi Max i handen på 5e våningen mitt i centrala Boden.

Dagen började i Finland (för stallet alltså) Missle Hill, såg lika löpglad ut som tidigare och resan i loppet blev inte som tänkt men spurten var riktigt vass i skymundan och han behåller sin fina form!

Nu till Boden, först ut var Epic Kronos, som värmde fint idag och känns som att han börjar hitta rätt. I loppet var han nära galopp i starten och efter det fick han ett lugnt upplägg och var godkänd som 3a, jag betydligt mer besviken än kusken. Nu måste han ta kliv av detta lopp om jag ska få han dit jag har trott!

Imperator, vilken krigare. Hans liv kan det göras en bok om. En inställning som få. Idag såg han kalasfin ut när han segrade i bronsdivisionen. En spännande häst helt enkelt

Nu till huvudloppet. Norrbottens Stora Pris. Jag var spänd, men ändå rätt trygg i vart jag hade Francesco inför starten ikväll, det kändes redan i värmningen att han var mer tillfreds med sig själv. Han var klart mindre nervös idag vilket är ett bra tecken. Så inför loppet var känslan bra! Väl i loppet så visade sig elitloppsstarterna lite väl mycket till en början, jag hade hellre sett en lugn Frasse utvändigt ikväll, men han slappnade av när han väl kom till ledningen. Och sen gjorde han jobbet och jag kunde andas ut. Vi är tillbaka och nu ska han få visa upp sig i sommar. En stor och viktig seger!
Bakom Francesco så spurtade Versace Face in till en mycket fin 4e placering! Vilken utveckling utan skor.
SIP fick vandra utvändigt men höll strongt till 6e platsen.

Tack Boden! Vi kommer tillbaka.
Nu ska jag ner till repan och ta ett glas. Flyget går kl 08 imorgon så det blir en lugn natt i midnattssolen