Mister Hercules i årsdebutvinst

2021-04-08 | Nyheter

Breeders Crown-vinnaren Mister Hercules (Trixton) behövde inte visa hela registret när han på torsdagskvällen vann ett försök i Breeders Crown i Örebro. Fyraåringen kom till ledningen efter 600 meter och hade sedan allt under fullständig kontroll. 110.000 kronor var segern värd och det är Ninni Gardelin som sköter hästen.

Debuterande stoet Glamorous Rain (Muscle Hill) (bilden) var otroligt fin från dödens i kvällens inledande lopp i Örebro. I en snabb avslutning var treåringen starkast och det såg verkligen fint ut för hennes del. Jenny Sundin heter skötaren.

Under onsdagskvällen på Solvalla årsdebuterade Brambling (Bold Eagle) med seger på 1.13,0a/2.140 meter. Efter resa i ledarryggen kunde Kriterievinnaren kryssa sig fram till segern och det är Ellinor Wennebring som passar Brambling.

I tisdags var vi i Skara, på Axevalla och nyförvärvet Honey Mearas (Readly Express) testade lång distans i ett stolopp för fyraåringar. Och intrycket kunde knappast ha varit bättre på henne. Från ledningen var hon ohotad och det var allt igenom en kalasinsats. Caroline Närström sköter.

Bugatti Miles (Djali Boko) fick inte mycket gratis i segerloppet på samma bana. Från 24:e ytter sattes attacken in på sista bortre långsidan och ett slutvarv i 1.10,9-fart räcket gott för att sprinta till smått överlägsen seger. Lina Pergenius är skötare till Bugatti Miles.